Η Πύρηχος Music & Recording Production, αποτελεί μια νέα διαφορετική πρόταση στην μουσική παραγωγή. Μουσικές Παραγωγές, Ηχογραφήσεις, Μείξεις και οτιδήποτε άλλο γύρω από την μουσική θα το βρείτε εδώ.
Βασική μας υπηρεσία είναι “Η Μουσική Παραγωγή” και ότι σχετίζεται άμεσα με αυτήν.
Πιο αναλυτικά:
  1. Αναλαμβάνουμε την κυκλοφορία (σε είδη ηχογραφημένο υλικό) της μουσικής σας δημιουργίας είτα αυτό αφορά ένα μεμονωμένο τραγούδι (“Single”) ή ένα ολόκληρο δίσκο(“CD Album”).
  2. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου όλη την παραγωγή ενός (“Single” ή “CD Album”)  από το πρώτο στάδιο της ηχογράφησης ως και το τελικό στάδιο που είναι η διάθεση του στο κοινό μέσω Ψηφιακών Υπηρεσιών (Youtube, Apple Music, Spotigy κ.α) καθώς και φυσικού προϊόντος (CD Album). 
  3. To Πύρηχος Recording Studio αποτελεί μια ανεξάρτητη υπηρεσία, στο οποίο ένας καλλιτέχνης μπορεί να ηχογραφήσει και ικανοποιήσει τις μουσικές και ηχητικές του αναζητήσεις, προσφέροντας ένα πλήθος ποιοτικών υπηρεσιών σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον, από πτυχιούχο μουσικό-τεχνολόγο με μεράκι και εμπειρία στο μουσικό και ηχοληπτικό χώρο. Ηχογραφώντας κάποιος μουσικός στο Πύρηχος Recording Studio δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η κυκλοφορία θα γίνει με την Πύρηχος Music Production. Το ηχητικό υλικό παραδίδεται τον καλλιτέχνη και αυτός κρίνει πως θα γίνει η κυκλοφορία του ηχητικού υλικού. 
  4. Μια ακόμα υπηρεσία είναι η εκμάθηση παραδοσιακών οργάνων. Στο Πυρηχος Lessons, διδάσκονται παραδοσιακά όργανα που πλαισιώνουν την κρητική μουσική όπως η Kρητική Λύρα, το Kρητικό λαούτο και το Mαντολίνο. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται είναι απλή για εύκολη κατανόηση και γρήγορα αποτελέσματα. Στόχος μας είναι ο μαθητής όχι μόνο απλά να παίζει κάποιο μουσικό όργανο, αλλά να κατανοήσει το ρόλο και το ύφος που έχει το κάθε όργανο σε ένα μουσικό σύνολο. Επίσης ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στον “μουσικό χρόνο” στοιχείο απαραίτητο για κάθε ένα που θέλει να μάθει να παίζει το οποιοδήποτε μουσικό όργανο. Τα μαθήματα γίνονται σε ένα φιλικό περιβάλλονΠύρηχος Recording Studio όπου είναι διαθέσιμα όλα τα μουσικά όργανα “λύρα, λαούτο, μαντολίνο, κιθάρα, μαντόλα, μπάσο, κρουστά και μουσικός εξοπλισμός όπως studio monitor & drum machine απαραίτητα για την ολοκληρωμένη και επιτυχή διεξαγωγή ενός μαθήματος.